Start het barbecue seizoen

Het barbecueseizoen is in volle gang en bij Diepvers Slagerij de Vries vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagde BBQ. Ontdek onze selectie Petromax producten voor het bereiden van heerlijke gerechten in de buitenlucht en geniet van onze mooie stukken vlees van de allerbeste kwaliteit. Laat je smaakpapillen verrassen en kom langs in onze winkel voor de ultieme barbecue-ervaring.

Kwaliteitsgarantie

Petromax assortiment

Ontdek onze robuuste en duurzame Petromax producten, ideaal voor buitenactiviteiten en kamperen. Van lantaarns tot kookgerei, wij hebben alles wat u nodig heeft.

Diepvers Slagerij de Vries is trots om een ruime selectie Petromax producten aan te bieden in onze winkel.


Petromax staat bekend om de hoge kwaliteit, functionaliteit en duurzaamheid in hun geweldige designs van de producten. Ze zijn perfect voor avonturiers en keukenprofessionals, zowel in de keuken als buiten in de natuur.

Ontdek ons ‚Äč‚Äčassortiment, vind de perfecte uitrusting voor uw behoeften en wees klaar om de natuur in al zijn glorie te ervaren.  

Diepvers vlees assortiment

Ontdek in de winkel ons uitgebreide diepvers vlees assortiment van hoogwaardige kwaliteit voor heerlijke maaltijden bij u thuis.

Neem Contact Met Ons Op!

Heb je vragen of speciale wensen? Stuur ons een bericht via Facebook of Instagram. We helpen je graag!

 
 
 
 
 
 

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
Gesloten
Woensdag
Gesloten
Donderdag
09:00 - 17:30
Vrijdag
09:00 - 17:30
Zaterdag
09:00 - 17:30
Zondag
Gesloten
unsplash